Milföylü Kol Böreği

MİLFÖY KOL BÖREĞİSAM_0540MALZEMELER

9-10 tane milföy hamuru
İç malzeme için Sosis,mısır,mantar,domates,biber,kaşar….
1 yumurta sarısı

YAPILIŞI
Öncelikle iç malzeme için sosis,mantar,domates ve biberi kavurun,içine mısırı ekleyin,tuz,karabiber atın.Yumuşayan 2 milföy hamurunu açın,birleştirin,içine soğuyan harçtan ve rendelenmiş kaşardan koyun rulo yapın.Diğer hamurları da aynı şekilde açın ve tepsiye dizin.Üzerine yumurta sarısı sürün ve çörekotu ya da susam ekleyin.180 derecede üzeri kızarana kadar pişirin.
Afiyet olsun…

Reklamlar

About güldane

İngilizce öğretmeniyim.8 aylık çok şeker bir kızım var.Gülse eşim ve benim isimlerimizin ilk hecesi.Burda Gülse'nin gelişimine tanık olmanın yanı sıra yemek,örgü,dikiş,eğitim ve hayata dair bir çok konuyla haşır neşir olabilirsiniz...
Görsel | Bu yazı Tuzlu Aparatifler, YEMEK TARİFLERİ içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorumlarınız bundan sonraki çalışmalarım için önemli,lütfen yorum yapın.

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s