Püreli Biftek

PÜRELİ BİFTEKSAM_1850SAM_1851
MALZEMELER
3 parça biftek
1 yemek kaşığı salça
Tuz,karabiber,sıvıyağ
PÜRE İÇİN
3 orta boy haşlanmış patates
1 yemek kaşığı tereyağ
Yarım çay bardağı süt
Tuz
YAPILIŞI
Önce etleri inceltin.Tavaya sıvıyağ koyup etleri kızartın.Ayrı bir kasede salçayı sulandırın ve 1 su bardağı suyla beraber tavaya ekleyin ve pişirin.Suyunu çekmeye yakın tuzu ekleyin.Püre için haşlanmış patatesleri süt ve tereyağla ezin,tuz ekleyin.Servis esnasında tabağa önce püreyi,üstüne de bifteği koyun,isterseniz maydanoz ekleyebilirsiniz.Afiyet olsun.

Reklamlar

About güldane

İngilizce öğretmeniyim.8 aylık çok şeker bir kızım var.Gülse eşim ve benim isimlerimizin ilk hecesi.Burda Gülse'nin gelişimine tanık olmanın yanı sıra yemek,örgü,dikiş,eğitim ve hayata dair bir çok konuyla haşır neşir olabilirsiniz...
Görsel | Bu yazı Et Yemekleri, YEMEK TARİFLERİ içinde yayınlandı ve , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorumlarınız bundan sonraki çalışmalarım için önemli,lütfen yorum yapın.

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s