Çökertme Kebabı

kebapSAM_1784SAM_1786
MALZEMELER
4 patates
500 gr kuşbaşı et
2 yemek kaşığı domates sosu
Tuz
SOS İÇİN
4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı süt
Kekik,karabiber,tuz
ÜZERİ İÇİN
Pulbiber,sarımsaklı yoğurt
YAPILIŞI
Kuşbaşı etin üzerine sos malzemelerini döküp dolapta 1 saat bekletin.Patatesleri soyup rendeleyin ve kızartın.Dinlenen etleri tavada pişirin,pişmeye yakın domates sosunu ekleyin.Sunum esnasında önce kızarmış patatesleri tabağa koyun,üzerine sarımsaklı yoğurt dökün.Üzerine etleri koyun,tekrar yoğurt dökün.En son olarak da pulbiber serpin.Afiyet olsun

Reklamlar

About güldane

İngilizce öğretmeniyim.8 aylık çok şeker bir kızım var.Gülse eşim ve benim isimlerimizin ilk hecesi.Burda Gülse'nin gelişimine tanık olmanın yanı sıra yemek,örgü,dikiş,eğitim ve hayata dair bir çok konuyla haşır neşir olabilirsiniz...
Görsel | Bu yazı Et Yemekleri, YEMEK TARİFLERİ içinde yayınlandı ve , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorumlarınız bundan sonraki çalışmalarım için önemli,lütfen yorum yapın.

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s