Mantı Makarna

SAM_1175SAM_1182SAM_1183
MALZEMELER
Yarım paket mantı makarna
200 gr kıyma
1 soğan
Tuz,karabiber,pulbiber
1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı salça
1 tatlı kaşığı tereyağı
YAPILIŞI
Gerçek mantı açmak kadar olmasa da biraz uğraştırıcı ama güzel bir yemek.Kıymayı,rendelenmiş soğanı,tuz ve baharatları karıştırın.Makarnaların içini bu karışımla doldurun.Makarna yapar gibi sıcak suyun içine atın.Piştikten sonra üzerine yoğurt ve tereyağında erittiğiniz salçayı dökün.Afiyet olsun.

Reklamlar

About güldane

İngilizce öğretmeniyim.8 aylık çok şeker bir kızım var.Gülse eşim ve benim isimlerimizin ilk hecesi.Burda Gülse'nin gelişimine tanık olmanın yanı sıra yemek,örgü,dikiş,eğitim ve hayata dair bir çok konuyla haşır neşir olabilirsiniz...
Görsel | Bu yazı Makarnalar,Pilavlar, YEMEK TARİFLERİ içinde yayınlandı ve , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

One Response to Mantı Makarna

Yorumlarınız bundan sonraki çalışmalarım için önemli,lütfen yorum yapın.

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s