Kağıt Kebabı

SAM_1245

SAM_1246

SAM_1247

SAM_1251
MALZEMELER
Yarım kilo kuşbaşı et
1 patates
1 havuç
1 çay bardağı bezelye
1 kabak
Tuz,kekik,karabiber,pulbiber,karabiber
Sarmak İçin biraz yağlı kağıt
YAPILIŞI
Eti kızdırılmış tavada biraz kavurun.İyice kavrulunca içine halka halka doğranmış havuçları atın ve kavurun.Biraz kavrulduktan sonra patates,kabak ve bezelyeyi de ilave edip kavurun.Biraz sıcak su ekleyip yarı kıvamda pişirin.Suyunu çekince tuz ve baharatları ekleyin.Yağlı pişirme kağıdını 1 karış boyunda kesin.Kasenin içine kağıdı koyup yemekten biraz ekleyin ve ağzını iyice kapatın.Tepsiye dizin ve 180 derece fırında yaklaşık 45 dakika pişirin.Yanında domatesli pilavla servis edebilirsiniz.Afiyet olsun.

Reklamlar

About güldane

İngilizce öğretmeniyim.8 aylık çok şeker bir kızım var.Gülse eşim ve benim isimlerimizin ilk hecesi.Burda Gülse'nin gelişimine tanık olmanın yanı sıra yemek,örgü,dikiş,eğitim ve hayata dair bir çok konuyla haşır neşir olabilirsiniz...
Görsel | Bu yazı Et Yemekleri, YEMEK TARİFLERİ içinde yayınlandı ve , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorumlarınız bundan sonraki çalışmalarım için önemli,lütfen yorum yapın.

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s