Porsiyonluk Kumpir

SAM_1238

SAM_1240

SAM_1241

SAM_1245
MALZEMELER
5 orta boy haşlanmış patates
1 yemek kaşığı tereyağ
1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
İstenilen ölçülerde garnitür,mısır,turşu,sosis vs…
Ketçap,mayonez
Tuz
YAPILIŞI
Haşlanmış patatesler sıcakken içine biraz kaşar peyniri rendesi,tereyağ ve tuz ekleyip karıştırın.Isıya dayanıklı herhangi bir kaseye biraz patates koyup,ortasını açın.İçine istediğiniz miktarda garnitür,mısır,turşu,sosis koyup üzerine biraz daha kaşar peyniri ilave edin ve ısıtılmış 180 derece fırında kaşarlar eriyene kadar pişirin.Eğer elektrikli ızgaranız varsa bu işlemi fırın yerine orda da yapabilirsiniz.Çıkardıktan sonra arzu ederseniz ketçap ve mayonez sıkabilirsiniz.Afiyetle…

Reklamlar

About güldane

İngilizce öğretmeniyim.8 aylık çok şeker bir kızım var.Gülse eşim ve benim isimlerimizin ilk hecesi.Burda Gülse'nin gelişimine tanık olmanın yanı sıra yemek,örgü,dikiş,eğitim ve hayata dair bir çok konuyla haşır neşir olabilirsiniz...
Görsel | Bu yazı Tuzlu Aparatifler, YEMEK TARİFLERİ içinde yayınlandı ve , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorumlarınız bundan sonraki çalışmalarım için önemli,lütfen yorum yapın.

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s