MALZEMELER
5 orta boy haşlanmış patates
1 yemek kaşığı tereyağ
1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
İstenilen ölçülerde garnitür,mısır,turşu,sosis vs…
Ketçap,mayonez
Tuz
YAPILIŞI
Haşlanmış patatesler sıcakken içine biraz kaşar peyniri rendesi,tereyağ ve tuz ekleyip karıştırın.Isıya dayanıklı herhangi bir kaseye biraz patates koyup,ortasını açın.İçine istediğiniz miktarda garnitür,mısır,turşu,sosis koyup üzerine biraz daha kaşar peyniri ilave edin ve ısıtılmış 180 derece fırında kaşarlar eriyene kadar pişirin.Eğer elektrikli ızgaranız varsa bu işlemi fırın yerine orda da yapabilirsiniz.Çıkardıktan sonra arzu ederseniz ketçap ve mayonez sıkabilirsiniz.Afiyetle…
Reklamlar