Tavada Börek

SAM_3346

SAM_3349
MALZEMELER
2 yufka
İçi için peynir,patates,kıyma ya da ıspanak (hangisini tercih ederseniz)
SOS İÇİN
1 yumurta
1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı süt
Yarım çay bardağı sıvıyağ
YAPILIŞI
Kahvaltı ya da ani gelen misafirleriniz için çok pratik bir börek.Öncelikle sos malzemelerini iyice karıştırın.Yağladığınız tavaya önce 1 yufkayı serin vve kenarlarını kopararak içine koyun.Üzerine sos dökün ve iç harçtan biraz yayın.Üzerine diğer yufkadan kopararak biraz koyun ve sos dökün.Bu şekilde yufka,sos,harç şeklinde böreği yapmaya devam edin.En üste kenarda kalan kısımlarını kapatın ve fırçayla sadece yağlayın.Kısık ateşte her iki tarafını da pişirin.Afiyet olsun…

Reklamlar

About güldane

İngilizce öğretmeniyim.8 aylık çok şeker bir kızım var.Gülse eşim ve benim isimlerimizin ilk hecesi.Burda Gülse'nin gelişimine tanık olmanın yanı sıra yemek,örgü,dikiş,eğitim ve hayata dair bir çok konuyla haşır neşir olabilirsiniz...
Görsel | Bu yazı Kahvaltılık, YEMEK TARİFLERİ içinde yayınlandı ve , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorumlarınız bundan sonraki çalışmalarım için önemli,lütfen yorum yapın.

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s