Fırında Salçalı Sazan

1c16ef32-7c77-4bbc-ac49-a25a2ccd199awallpaper

e2d42f00-4de7-44cb-8c3d-eea83ec03a97wallpaper
MALZEMELER
Yarım kilo sazan balığı
1 patates
1 küçük soğan
2 yemek kaşığı domates sosu ya da 1 domates rendesi
1 yemek kaşığı salça
Tuz,kekik,karabiber,pulbiber,zeytinyağı
YAPILIŞI
Temizlenmiş balıkları güzelce yıkayın.Yemeği yapacağınız borcama sıralayın.Üzerine elma dilim şeklinde patates ve halka halka doğranmış soğanları koyun.Domates sosunu ilave edin,tuz ve baharatlarını atın.Üzerinde biraz zeytinyağı gezdirin.Bir kasenin içinde salçayı sıcak suyla ezin ve yemeğin üzerine dökün.Borcamı biraz sallayın ki eşit şekilde dağılsın.200 derece fırında yaklaşık 45 dakika pişirin.Çok lezzetli bir balık ve pratik bir tarif.Afiyet olsun…

Reklamlar

About güldane

İngilizce öğretmeniyim.8 aylık çok şeker bir kızım var.Gülse eşim ve benim isimlerimizin ilk hecesi.Burda Gülse'nin gelişimine tanık olmanın yanı sıra yemek,örgü,dikiş,eğitim ve hayata dair bir çok konuyla haşır neşir olabilirsiniz...
Görsel | Bu yazı Derya Kuzusu Bunlar, YEMEK TARİFLERİ içinde yayınlandı ve , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

2 Responses to Fırında Salçalı Sazan

  1. Nihat Efe dedi ki:

    Dun pazardan sazan aldim, (Kilosu 8 TL ye ucuz da degil hani.) Dun den beri gezmedigim site kalmadi tarif aramaktan. Ee bana musade, Ben tarifimi buldum, Cok kolay ve guzel gorunuyor.

    • güldane dedi ki:

      Yardımcı olabildiğime sevindim.Biz ailece balık tüketmeyi seviyoruz,bu yüzden tarifleri artırmaya çalışıyorum.Afiyet olsun şimdiden.

Yorumlarınız bundan sonraki çalışmalarım için önemli,lütfen yorum yapın.

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s