Pratik Tantuni

dd8d1970-ec74-410d-bf66-636064c42b08wallpaper
Bugün ne yapsam diye düşündüğünüz ve karar veremediğiniz o hemen hemen hergün yaşadığınız günlerden birinde eğer hali hazırda kıymanız varsa bu tarifi deneyin.Biz arada sırada yapıyoruz.Yapmanız gereken kıymayı biraz yağla kavurup,tuz ve baharat(kekik,karabiber,pulbiber) eklemek.Sonrasında ekmeğin içine kıymayla beraber isteğe göre soğan,marul,maydanoz ve domates ekleyebilirsiniz.Üzerine varsa sumak ve pulbiber de ekebilirsiniz.Yanına ayran ve turşuyla güzel gider.Afiyet olsun…

Reklamlar

About güldane

İngilizce öğretmeniyim.8 aylık çok şeker bir kızım var.Gülse eşim ve benim isimlerimizin ilk hecesi.Burda Gülse'nin gelişimine tanık olmanın yanı sıra yemek,örgü,dikiş,eğitim ve hayata dair bir çok konuyla haşır neşir olabilirsiniz...
Görsel | Bu yazı Et Yemekleri, YEMEK TARİFLERİ içinde yayınlandı ve , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorumlarınız bundan sonraki çalışmalarım için önemli,lütfen yorum yapın.

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s