Çoban Kavurma

3e34e3d3-abdd-43b2-a8bb-80f0fa9bf864wallpaper
MALZEMELER
750 gr kuşbaşı et
2 domates
3 biber
Tuz,karabiber,kekik
YAPILIŞI
Kuşbaşılık eti yağsız kızgın tavada biraz kavurun,sonra biraz zeytinyağı ekleyerek kavurmaya devam edin.Bu şekilde 5-10 dakika orta ateşte kavurun.Sonra ince ince doğranmış biberleri ekleyin ve biraz daha kavurun.Domatesleri de doğrayıp ekledikten sonra eğer daha yumuşak bir et istiyorsanız 1 su bardağı kadar sıcak su ekleyerek tavanın kapağını kapatın ve pişirin.Suyunu çektikten sonra tuzunu ve baharatlarını atın.İsterseniz pilavla ve söğüş soğan salatasıyla servis edin.Afiyetle…

Reklamlar

About güldane

İngilizce öğretmeniyim.8 aylık çok şeker bir kızım var.Gülse eşim ve benim isimlerimizin ilk hecesi.Burda Gülse'nin gelişimine tanık olmanın yanı sıra yemek,örgü,dikiş,eğitim ve hayata dair bir çok konuyla haşır neşir olabilirsiniz...
Görsel | Bu yazı Et Yemekleri, YEMEK TARİFLERİ içinde yayınlandı ve , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

One Response to Çoban Kavurma

Yorumlarınız bundan sonraki çalışmalarım için önemli,lütfen yorum yapın.

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s