Etli Kuru Fasülye

8bbe0a56-4573-4f90-8d89-71a02706e51dwallpaper
MALZEMELER
300 gr kemikli kuzu eti
1 küçük su bardağı kuru fasülye
1 soğan
1 yemek kaşığı salça
2 yemek kaşığı domates sosu
Tuz,karabiber,kimyon
YAPILIŞI
Öncelikle 1 gün önceden ya da 4-5 saat öncesinden fasülyeleri suda bekletin.Eğer aynı gün içinde bekletecekseniz sıcak suya koyun.Suyun içine kimyon atın ve sık sık suyu değiştirin.Yemeği pişirirken düdüklü tencereye biraz zeytinyağı ve yemeklik doğranmış soğanı koyun,kavurun.Salça ve domates sosunu da ilave edip karıştırın.Etleri ve fasülyeyi de koyup baharatları ekleyin.Tencerenin yarısına kadar sıcak su koyduktan sonra yaklaşık 45 dk orta ateşte pişirin.Afiyet olsun…

Reklamlar

About güldane

İngilizce öğretmeniyim.8 aylık çok şeker bir kızım var.Gülse eşim ve benim isimlerimizin ilk hecesi.Burda Gülse'nin gelişimine tanık olmanın yanı sıra yemek,örgü,dikiş,eğitim ve hayata dair bir çok konuyla haşır neşir olabilirsiniz...
Görsel | Bu yazı Et Yemekleri, YEMEK TARİFLERİ içinde yayınlandı ve , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

One Response to Etli Kuru Fasülye

Yorumlarınız bundan sonraki çalışmalarım için önemli,lütfen yorum yapın.

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s