Kuzu Şiş

501d054a-ecf7-4088-ba50-0ff8ec29c9bdwallpaper

MALZEMELER
1 kilo kuşbaşı doğranmış kuzu eti
Biraz kuzu yağı
Tuz,karabiber,kekik
YAPILIŞI
Etleri yıkadıktan sonra kuşbaşı olarak doğrayın.Doğranmışsa eğer yine bir güzel yıkayıp tuz,karabiber ve kekik atarak karıştırın.Şişlere 1 et,1 yağ olmak üzere dizin.Yağları dizmemizin sebebi etlerin kurumasını engellemek.Elektrikli ızgarada her iki tarafı kızarana kadar pişirin.Yanında patlıcan salatası ve kızarmış tam buğday ekmeğiyle tadından yenmez.Tabi bir de bol köpüklü ayran.Akşam ne yapsam öf kolumu bile kaldırasım yok dediğiniz bir gündeyseniz bu çok pratik ve lezzetli bir tarif.Afiyet olsun…

Reklamlar

About güldane

İngilizce öğretmeniyim.8 aylık çok şeker bir kızım var.Gülse eşim ve benim isimlerimizin ilk hecesi.Burda Gülse'nin gelişimine tanık olmanın yanı sıra yemek,örgü,dikiş,eğitim ve hayata dair bir çok konuyla haşır neşir olabilirsiniz...
Görsel | Bu yazı Et Yemekleri, YEMEK TARİFLERİ içinde yayınlandı ve , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorumlarınız bundan sonraki çalışmalarım için önemli,lütfen yorum yapın.

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s