Sakızlı Muhallebi Şöleni

85028275-7f7a-4e47-8db7-3ae3324a547dwallpaper

MALZEMELER
1 paket sakızlı muhallebi
3,5 su bardağı süt
1 yemek kaşığı margarin
3 kuru kayısı
2 kuru incir
5-6 fındık
Biraz damla çikolata
Böğürtlen reçeli
YAPILIŞI
Muhallebiyi 3,5 su bardağı sütle pişirin.Kaynadıktan sonra margarini ilave edin ve karıştırın.Kayısı ve incirleri yıkadıktan sonra küp küp doğrayın.Tatlıyı koyacağınız kaseye ya da bardağa muhallebiyi aralara kayısı,incir ve fındık koyarak doldurun.Enüste kayısı,incir,fındık,damla çikolata ve böğürtlen koyup dolaba kaldırın.Soğuduktan sonra servis edebilirsiniz.Ağıza gelen müthiş damla sakızı kokusuyla beraber ona eşlik eden lezzetler mükemmel.Denenmeli.Afiyet olsun…

Reklamlar

About güldane

İngilizce öğretmeniyim.8 aylık çok şeker bir kızım var.Gülse eşim ve benim isimlerimizin ilk hecesi.Burda Gülse'nin gelişimine tanık olmanın yanı sıra yemek,örgü,dikiş,eğitim ve hayata dair bir çok konuyla haşır neşir olabilirsiniz...
Görsel | Bu yazı Tatlılar, YEMEK TARİFLERİ içinde yayınlandı ve , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

One Response to Sakızlı Muhallebi Şöleni

Yorumlarınız bundan sonraki çalışmalarım için önemli,lütfen yorum yapın.

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s