Dereotlu Cacık

02d87778-fe65-4dd5-a6f6-05291c7782d6wallpaper

MALZEMELER
3 yemek kaşığı süzme yoğurt
Yarım demet dereotu
Tuz,zeytinyağı
YAPILIŞI
Cacık bazı yemeklerin yanına çok yakışıyor,bilindiği üzere salatalıklı yapılanı makbuldur.Ama özellikle kış aylarında salatalık almaktansa daha doğal olan dereotuyla daha güzel ve mis kokulu bir cacık elde ediyoruz.Aynı şekilde semizotuyla da yapılabilir.Tarife gerek yok ama yoğurdu biraz sulandırdıktan sonra doğranmış dereotu ve tuzla karıştırıp üstüne zeytinyağı gezdirin.Afiyet olsun…

Reklamlar

About güldane

İngilizce öğretmeniyim.8 aylık çok şeker bir kızım var.Gülse eşim ve benim isimlerimizin ilk hecesi.Burda Gülse'nin gelişimine tanık olmanın yanı sıra yemek,örgü,dikiş,eğitim ve hayata dair bir çok konuyla haşır neşir olabilirsiniz...
Görsel | Bu yazı YEMEK TARİFLERİ, İçecekler içinde yayınlandı ve , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorumlarınız bundan sonraki çalışmalarım için önemli,lütfen yorum yapın.

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s