İrmik Topları

e6fc70fd-8efa-4315-bd5f-36e7a0733708wallpaper

MALZEMELER
3 su bardağı süt
6 yemek kaşığı şeker
7 yemek kaşığı irmik
1 paket krem şanti
Hindistan Cevizi
YAPILIŞI
Süt,şeker ve irmiği bir tencereye alıp karıştırarak pişirin.Muhallebi kıvamına gelip kapattıktan sonra 10 dk kadar bekleyin ve sonra toz halindeki krem şantiyi döküp karıştırın.İyice soğuduktan sonra elinizle yuvarlak yapıp hindistan cevizine bulayın.
*Çok pratik ve lezzetli.Tadını tavuk göğsüne benzetenler oldu.
*Üzerine isterseniz antep fıstığı,fındık,ceviz de koyabilirsiniz.
*Afiyetle…

Reklamlar

About güldane

İngilizce öğretmeniyim.8 aylık çok şeker bir kızım var.Gülse eşim ve benim isimlerimizin ilk hecesi.Burda Gülse'nin gelişimine tanık olmanın yanı sıra yemek,örgü,dikiş,eğitim ve hayata dair bir çok konuyla haşır neşir olabilirsiniz...
Görsel | Bu yazı Tatlılar, YEMEK TARİFLERİ içinde yayınlandı ve , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorumlarınız bundan sonraki çalışmalarım için önemli,lütfen yorum yapın.

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s