Kaşarlı Sucuk Ekmek

7250e882-9022-407f-a70b-14a41e53ecd8wallpaper

MALZEMELER
4 dilim ekmek
Sucuk
Kaşar
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Biberiye,pulbiber
YAPILIŞI
Öncelikle ekmekleri ekmek kızartma makinesinde ya da tavada kızartın.Zeytinyağı,biberiye ve pulbiberi bir kasede karıştırıp ekmeklerin üzerine sürün.Kaşar dilimlerini ve üzerine halka sucukları koyup elektrikli ızgarada ya da fırında sucuklar pişene kadar kızartın.
*Sucuk ve kaşar ölçüsü veremiyorum siz ne kadar isterseniz o kadar kullanın.
*Önceden kızartma işlemini yapmasanız da olur.Özellikle fırında pişirecekseniz gerek yok.Ben ızgarada yaptığım için hemen sucuk pişti ekmeğin kızarması kadar bir süre geçmedi.
*Kahvaltı için bir farklılık olabilir.Afiyetle…

Reklamlar

About güldane

İngilizce öğretmeniyim.8 aylık çok şeker bir kızım var.Gülse eşim ve benim isimlerimizin ilk hecesi.Burda Gülse'nin gelişimine tanık olmanın yanı sıra yemek,örgü,dikiş,eğitim ve hayata dair bir çok konuyla haşır neşir olabilirsiniz...
Görsel | Bu yazı Kahvaltılık, YEMEK TARİFLERİ içinde yayınlandı ve , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorumlarınız bundan sonraki çalışmalarım için önemli,lütfen yorum yapın.

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s