Baharatlı Milföy Çubukları

SAM_4196

Milföy pratikliği seven kadınların en çok kullandığı ürünler arasında geliyor.Biraz yağlı olmasına rağmen çabuk kabarması ve hem tatlı hem de tuzlu tarifleri kaldırabilmesi açısından çok başarılı.Şimdi sizlerle paylaşacağım tarifi çat kapı gelen misafirleriniz için ya da sadece ama sadece kendi zevkiniz için atıştırmalık olarak hazırlayabilirsiniz.Bir nevi galeta da diyebiliriz.E geçelim o zaman tarife;

MALZEMELER
3 milföy
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kekik
1 kase beyaz peynir
Yarım demet dereotu
YAPILIŞI
Milföylerin üzerine biraz un serpip merdaneyle açın.Baharatları,dereotunu ve peyniri bir kasede karıştırın.Karışımdan bir milföyün üzerine biraz yerleştirin ve merdaneyle üzerinden geçip yapışmasını sağlayın.Üst taraftan ve alt taraftan tutup bükün ve sarın.

a5690534-f901-4c38-a11a-98d70a0de4b5wallpaper

Yağlı kağıt koyulmuş tepsiye dizin.Diğer milföylere de aynı işlemi uygulayın ve 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.Afiyet olsun…

SAM_4197

Reklamlar

About güldane

İngilizce öğretmeniyim.8 aylık çok şeker bir kızım var.Gülse eşim ve benim isimlerimizin ilk hecesi.Burda Gülse'nin gelişimine tanık olmanın yanı sıra yemek,örgü,dikiş,eğitim ve hayata dair bir çok konuyla haşır neşir olabilirsiniz...
Görsel | Bu yazı Tuzlu Aparatifler, YEMEK TARİFLERİ içinde yayınlandı ve , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorumlarınız bundan sonraki çalışmalarım için önemli,lütfen yorum yapın.

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s