MALZEMELER
1 kilo süt
9 yemek kaşığı irmik
14 yemek kaşığı şeker
1 paket vanilin
1 yemek kaşığı hindistan cevizi
1 paket çikolata sosu
YAPILIŞI
Sütü tencereye alıp içine irmik ve şeker ekleyin.Pişince vanilin ve hindistan cevizini ilave edin.Kek kalıbını sudan geçirin ve içine tatlıyı dökün.Dolaba koyup 1 saat kadar bekletin.Soğuduktan sonra kalıptan çıkarıp bir tabağa ters çevirin.Üzerine çikolata sosu dökün.İsterseniz damla çikolata ya da antep fıstığıyla da süsleyebilirsiniz.Afiyet olsun.
BUMERANG
BU BLOGDA ARA
-
Diğer 742 aboneye katılın
Ne Kadar Tıklandık Acaba?
- 1.099.992 hits
AKŞEHİRLİYİZ
GÜLSE’NİN MENÜSÜ
DOĞUMGÜNÜ ve DİŞ BUĞDAYI
BEBEK HAZIRLIKLARI
ALDIK , MEMNUNUZ
GÜLSE’NİN KİTAPLARI
KENDİN YAP
MONTESSORİ VE BEBEK GELİŞİMİ
ÇORBALAR
ET YEMEKLERİ
DERYA KUZUSU BUNLAR
TAVUK YEMEKLERİ
ZEYTİNYAĞLILAR
KAHVALTILIK
SALATALAR
TATLILAR
KEK & KURABİYE
REÇELLER
TUZLU APARATİFLER
MAKARNA & PİLAV
İÇECEKLER
İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ
10 MARİFETTE BEN
2LOKMADA BEN
Çok nefis görünüyor…
fırsatınız varsa bence deneyin,görüntüsü kadar lezzeti de güzeldir:)