MALZEMELER
2 çupra
3-4 tane defne yaprağı
1 yemek kaşığı kadar zeytinyağı
Tuz,karabiber
YAPILIŞI
Balıkları temizledikten sonra bir güzel yıkayın.Batmanda sağolsunlar her türlü balığı temizledikleri için biz o aşamayı geçiyoruz İçine bir kaç tane defne yaprağı koyun.İçine ve dışına tuz sürün ve ızgaraya yerleştirin. Küçük bir kaseye zeytinyağı ve karabiberi koyun. Aradan 10-15 dk geçtikten sonra bu sosu fırçayla balıklara sürün ve diğer tarafını çevirin.O tarafına da sos sürdükten sonra diğer tarafın pişmesi için ızgaranın kapağını kapatın.Yaklaşık 15 dk kadar sonra balığınız hazır.Afiyet olsun.
BUMERANG
BU BLOGDA ARA
-
Diğer 742 aboneye katılın
Ne Kadar Tıklandık Acaba?
- 1.099.975 hits
AKŞEHİRLİYİZ
GÜLSE’NİN MENÜSÜ
DOĞUMGÜNÜ ve DİŞ BUĞDAYI
BEBEK HAZIRLIKLARI
ALDIK , MEMNUNUZ
GÜLSE’NİN KİTAPLARI
KENDİN YAP
MONTESSORİ VE BEBEK GELİŞİMİ
ÇORBALAR
ET YEMEKLERİ
DERYA KUZUSU BUNLAR
TAVUK YEMEKLERİ
ZEYTİNYAĞLILAR
KAHVALTILIK
SALATALAR
TATLILAR
KEK & KURABİYE
REÇELLER
TUZLU APARATİFLER
MAKARNA & PİLAV
İÇECEKLER
İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ
10 MARİFETTE BEN
2LOKMADA BEN