Izgara Çupra

balıkSAM_1221SAM_1224SAM_1227SAM_1229
MALZEMELER
2 çupra
3-4 tane defne yaprağı
1 yemek kaşığı kadar zeytinyağı
Tuz,karabiber
YAPILIŞI
Balıkları temizledikten sonra bir güzel yıkayın.Batmanda sağolsunlar her türlü balığı temizledikleri için biz o aşamayı geçiyoruz İçine bir kaç tane defne yaprağı koyun.İçine ve dışına tuz sürün ve ızgaraya yerleştirin. Küçük bir kaseye zeytinyağı ve karabiberi koyun. Aradan 10-15 dk geçtikten sonra bu sosu fırçayla balıklara sürün ve diğer tarafını çevirin.O tarafına da sos sürdükten sonra diğer tarafın pişmesi için ızgaranın kapağını kapatın.Yaklaşık 15 dk kadar sonra balığınız hazır.Afiyet olsun.

About güldane

İngilizce öğretmeniyim.8 aylık çok şeker bir kızım var.Gülse eşim ve benim isimlerimizin ilk hecesi.Burda Gülse'nin gelişimine tanık olmanın yanı sıra yemek,örgü,dikiş,eğitim ve hayata dair bir çok konuyla haşır neşir olabilirsiniz...
Bu yazı Derya Kuzusu Bunlar, YEMEK TARİFLERİ içinde yayınlandı ve , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorumlarınız bundan sonraki çalışmalarım için önemli,lütfen yorum yapın.