MALZEMELER
Yarım pide
2 patlıcan
1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşıı salça
YAPILIŞI
Sebzeli iskender mi olurmuş demeyin!!!Ben yaptım oldu:) Et yerine ben patlıcan kullandım.Önce küçük küçük doğradığınız pideleri tavada kavurun. Patlıcanları kızartın. Tereyağıyla salçayı kavurun ve çok az(3-5 damla)su ilave edin.Servis tabağına önce pideleri koyun.Üzerine biraz yoğurt ve salçalı sostan dökün.Kızarmış patlıcanları bunun üzerine ekleyin.En üste bir kat daha yoğurt ve salçalı sostan dökün.Afiyetle tüketin:)
BUMERANG
BU BLOGDA ARA
-
Diğer 742 aboneye katılın
Ne Kadar Tıklandık Acaba?
- 1.099.963 hits
AKŞEHİRLİYİZ
GÜLSE’NİN MENÜSÜ
DOĞUMGÜNÜ ve DİŞ BUĞDAYI
BEBEK HAZIRLIKLARI
ALDIK , MEMNUNUZ
GÜLSE’NİN KİTAPLARI
KENDİN YAP
MONTESSORİ VE BEBEK GELİŞİMİ
ÇORBALAR
ET YEMEKLERİ
DERYA KUZUSU BUNLAR
TAVUK YEMEKLERİ
ZEYTİNYAĞLILAR
KAHVALTILIK
SALATALAR
TATLILAR
KEK & KURABİYE
REÇELLER
TUZLU APARATİFLER
MAKARNA & PİLAV
İÇECEKLER
İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ
10 MARİFETTE BEN
2LOKMADA BEN