<
MALZEMELER
1 kilo az yağlı kuzu eti
1 patates
1 küçük su bardağı su
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı karabiber,bir çimdik tarçın
Tuz
YAPILIŞI
Etleri güzelce yıkayın.Tavayı kızdırıp yağsız bir şekilde etleri içine atın ve kavurun.Suyunu çektikten sonra etleri düdüklüye alın.Tereyağını,karabiberi,tarçını ve suyu ekleyin.Düdüklünün kapağını kapatın ve kaynayana kadar yüksek ateşte pişirin.Kaynadıktan sonra en kısık ateşte 1,5 saat pişirin.Bu sürenin sonunda 1 patatesi irice doğrayıp tencereye alın,tuzunu ekleyin ve 10 dk daha pişirin.Etleri fırın tepsisine koyun,200 derecede üzeri kızarana kadar pişirin.Afiyet olsun.
BUMERANG
BU BLOGDA ARA
-
Diğer 742 aboneye katılın
Ne Kadar Tıklandık Acaba?
- 1.099.934 hits
AKŞEHİRLİYİZ
GÜLSE’NİN MENÜSÜ
DOĞUMGÜNÜ ve DİŞ BUĞDAYI
BEBEK HAZIRLIKLARI
ALDIK , MEMNUNUZ
GÜLSE’NİN KİTAPLARI
KENDİN YAP
MONTESSORİ VE BEBEK GELİŞİMİ
ÇORBALAR
ET YEMEKLERİ
DERYA KUZUSU BUNLAR
TAVUK YEMEKLERİ
ZEYTİNYAĞLILAR
KAHVALTILIK
SALATALAR
TATLILAR
KEK & KURABİYE
REÇELLER
TUZLU APARATİFLER
MAKARNA & PİLAV
İÇECEKLER
İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ
10 MARİFETTE BEN
2LOKMADA BEN