MALZEMELER
8 mantar
Yarım demet maydanoz
3-4 dal nane
2 yemek kaşığı garnitür
2 kornişon turşu
1 közlenmiş kırmızı biber
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım limonun suyu
Tuz,pulbiber
YAPILIŞI
Mantarları biraz suda haşlayın.Diğer tüm malzemeleri bir salata kasesine koyun.Mantarlar haşlanıp soğuduktan sonra bunları da ekleyin.Sos malzemelerini de karıştırdıktan sonra afiyetle tüketin.
*Farklı ve çook lezzetli bir salata.
*İçeriğini değiştirmek sizin elinizde.Mısır,yeşil biber,dereotu da ekleyebilirsiniz.
BUMERANG
BU BLOGDA ARA
-
Diğer 742 aboneye katılın
Ne Kadar Tıklandık Acaba?
- 1.099.987 hits
AKŞEHİRLİYİZ
GÜLSE’NİN MENÜSÜ
DOĞUMGÜNÜ ve DİŞ BUĞDAYI
BEBEK HAZIRLIKLARI
ALDIK , MEMNUNUZ
GÜLSE’NİN KİTAPLARI
KENDİN YAP
MONTESSORİ VE BEBEK GELİŞİMİ
ÇORBALAR
ET YEMEKLERİ
DERYA KUZUSU BUNLAR
TAVUK YEMEKLERİ
ZEYTİNYAĞLILAR
KAHVALTILIK
SALATALAR
TATLILAR
KEK & KURABİYE
REÇELLER
TUZLU APARATİFLER
MAKARNA & PİLAV
İÇECEKLER
İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ
10 MARİFETTE BEN
2LOKMADA BEN
merhaba; enfes görünüyor ama bir sorum olacak mantarı haslamayıp sotelesem salataya yakısırmı nasıl olur acaba? mutfak konusunda cok yeteneksizimdirde…
olur tabi neden olmasın o zaman salataya attığınız yağ oranını biraz azaltabilirsiniz.Gayet de güzel olur.Ayrıca kendinize haksızlık etmeyin mutfak deneyip yaptıkça uzmanlaşma isteyen bir alan bence.Yaptıkça ve vakit geçirdikçe siz de kendinizde bulunan cevherleri keşfedeceksiniz.
Nasıl mutlu ettiniz beni anlatamam; tesekkürlerimle…sayenizde simdi mutfagıma geciyorum yüzümde kocaman bir gülümseme ile vee kendimi kesfetmeye 🙂