Milföylü Kol Böreği

MİLFÖY KOL BÖREĞİSAM_0540MALZEMELER

9-10 tane milföy hamuru
İç malzeme için Sosis,mısır,mantar,domates,biber,kaşar….
1 yumurta sarısı

YAPILIŞI
Öncelikle iç malzeme için sosis,mantar,domates ve biberi kavurun,içine mısırı ekleyin,tuz,karabiber atın.Yumuşayan 2 milföy hamurunu açın,birleştirin,içine soğuyan harçtan ve rendelenmiş kaşardan koyun rulo yapın.Diğer hamurları da aynı şekilde açın ve tepsiye dizin.Üzerine yumurta sarısı sürün ve çörekotu ya da susam ekleyin.180 derecede üzeri kızarana kadar pişirin.
Afiyet olsun…

About güldane

İngilizce öğretmeniyim.8 aylık çok şeker bir kızım var.Gülse eşim ve benim isimlerimizin ilk hecesi.Burda Gülse'nin gelişimine tanık olmanın yanı sıra yemek,örgü,dikiş,eğitim ve hayata dair bir çok konuyla haşır neşir olabilirsiniz...
Bu yazı Tuzlu Aparatifler, YEMEK TARİFLERİ içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorumlarınız bundan sonraki çalışmalarım için önemli,lütfen yorum yapın.