MALZEMELER
100 gr kıyma
1 soğan
1 avuç erişte
1 yumurta
1 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı un
Tuz,karabiber,pulbiber,kimyon,kekik
YAPILIŞI
Baharatları ve kıymayı bir kaseye koyup karıştırın ve minik köfteler yapın.Yemeklik doğradığınız soğanları tencerede biraz kavurun.İçine köfteleri atıp biraz daha kavurun.Renk değiştirip kavrulan kıymaların üzerine tencerenin yarısına kadar sıcak su dökün ve 5 dk kadar kaynatın.Kaynayan suya erişteleri atın ve pişmesini bekleyin.Erişteler yumuşadıktan sonra ayrı bir kasede yumurta,yoğurt ve unu karıştırın,yemeğin suyundan biraz kaseye alıp karıştırmaya devam edin.Bir taraftan karışımı tencereye dökerken,diğer taraftan yemeği karıştırın.Kaynadıktan sonra tuzunu atın.Kıvamı koyu olduysa biraz sıcak su dökebilirsiniz.Afiyet olsun…
BUMERANG
BU BLOGDA ARA
-
Diğer 742 aboneye katılın
Ne Kadar Tıklandık Acaba?
- 1.099.957 hits
AKŞEHİRLİYİZ
GÜLSE’NİN MENÜSÜ
DOĞUMGÜNÜ ve DİŞ BUĞDAYI
BEBEK HAZIRLIKLARI
ALDIK , MEMNUNUZ
GÜLSE’NİN KİTAPLARI
KENDİN YAP
MONTESSORİ VE BEBEK GELİŞİMİ
ÇORBALAR
ET YEMEKLERİ
DERYA KUZUSU BUNLAR
TAVUK YEMEKLERİ
ZEYTİNYAĞLILAR
KAHVALTILIK
SALATALAR
TATLILAR
KEK & KURABİYE
REÇELLER
TUZLU APARATİFLER
MAKARNA & PİLAV
İÇECEKLER
İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ
10 MARİFETTE BEN
2LOKMADA BEN