MALZEMELER
HAMUR İÇİN
6 su bardağı un
Yarım paket yaş maya
Tuz,biraz ılık su
İÇ MALZEMELER
200 gr kıyma
1 soğan
2 yeşil biber
1 kırmızı biber
1 domates
5-6 dal maydanoz
1 yemek kaşığı domates,biber salçası karışık ya da sadece biri farketmez
Tuz,karabiber,pulbiber,kekik,sıvıyağ
YAPILIŞI
Hamur için bir kaba unu koyup ortasını açın.Eriyen mayayı ve tuzu ekleyip ılık su ilavesiyle kulak memesinden biraz sert olacak şekilde yoğurun.Üzerine bir poşet geçirin ve iç malzemeleri hazır olana kadar bekletin.İç harç için malzemelerin hepsini karıştırın.Dinlenen hamuru 6 bezeye bölün ve oval şekilde açın.Ortasına harcı koyup kenarlarını büzün.200 derece fırında kızarana kadar pişirn.Kurumaması için kenarlarına tereyağ sürebilirsiniz.Çünkü bazen kuruyabiliyor.Afiyet olsun.
BUMERANG
BU BLOGDA ARA
-
Diğer 742 aboneye katılın
Ne Kadar Tıklandık Acaba?
- 1.100.001 hits
AKŞEHİRLİYİZ
GÜLSE’NİN MENÜSÜ
DOĞUMGÜNÜ ve DİŞ BUĞDAYI
BEBEK HAZIRLIKLARI
ALDIK , MEMNUNUZ
GÜLSE’NİN KİTAPLARI
KENDİN YAP
MONTESSORİ VE BEBEK GELİŞİMİ
ÇORBALAR
ET YEMEKLERİ
DERYA KUZUSU BUNLAR
TAVUK YEMEKLERİ
ZEYTİNYAĞLILAR
KAHVALTILIK
SALATALAR
TATLILAR
KEK & KURABİYE
REÇELLER
TUZLU APARATİFLER
MAKARNA & PİLAV
İÇECEKLER
İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ
10 MARİFETTE BEN
2LOKMADA BEN